Uw horoscoop — juni.

Benieuwd naar de stand van de sterren en meer bepaald naar wat zij u in het vooruitzicht stellen? Astrologo Sharlah Thánn keek vast voor in haar wijnglas en glazen bol en en legt het u haarfijn uit.

Astrologe Sharlah Thánn belicht de periode van 1 t/m 30 juni. Haar principes weerhouden Sharlah ervan in het drankadvies rekening te houden met eventuele allergieën. 


 Tweelingen

22 mei — 21 juni
Reist u deze maand langs water, houd dan rekening met verraderlijke weersomstandigheden. Weet dat regen onprettig blijft, maar dat u zich op kou kunt kleden. Poog deze maand niet tegen maar samen te werken met andere mensen, Tweelingen. Heeft u geen kracht om uitgebalanceerd begrip op te brengen voor anderen? Hervind dan die kracht. Want alleen zult u het niet redden. Liefde bloeit op in juni, maar weet dat liefde altijd hand in hand gaat met de onverbiddelijkheid van regels. Leeft u alleen, wees dan terughoudend met het eten van calorierijk voedsel. Woont u in een commune of alternatieve woongroep, gebruik dan maaltijden samen en zoek de dialoog op. Neem echter ook genoeg ruimte in acht voor ultra-persoonlijke ontwikkeling in afzondering. Wát u ook doet: behoud rust, onderbouwt en articuleert u duidelijk wanneer u spreekt tegen mensen en dieren geboren na 1979.


Sharlahs passend drankadvies
Alles is goed voor u deze maand behalve witte wijn. Drinkt u graag koffie met melk, poog dan deze maand — in afzondering — koffie te drinken zonder melk.


 Kreeft

22 juni — 23 juli
Leer dat het leven door moet gaan, Kreeft. U staat te boek als aantrekkelijk en uw betrokkenheid wordt geroemd. Zorg dat dit zo blijft. Geef geen geld uit aan kansspelen maar ga in ruimere zin het wezenlijke risico niet uit de weg. Bent u geboren in de periode van 22 juni t/m 30 juni, let dan op uw voedingspatroon. Heeft u een notenallergie, eet dan geen noten. Bent u geboren in de periode van 1 juli t/m 23 juli overweeg dan een memorabele reis te maken. Bezit u een fiets? Gebruik deze dan! Indien u werkt op een hoger gelegen etage, maak dan gebruik van deze metaforische hoogte om écht overzicht te krijgen. Zicht op de zaak is wat u zowel letterlijk als figuurlijk kunt nemen in de junimaand. Uw geest moet ruimte krijgen en deze ruimte wordt u aangereikt in de vorm van een spannend contact aan het eind van de maand. Komt het contact niet? Zoek het dan zelf. Jupiter voorziet in vruchtbaarheid op plekken waar educatie centraal staat.


Sharlahs passend drankadvies
Alles gebeurt plotseling en fietsen onder invloed kan leiden tot ongelukken. Bent u voornemens veel te drinken neem dan een taxi of drinkt u thuis lichte Caribische bieren. 


 Leeuw

24 juli — 23 augustus
Deze maand deelt de Leeuw de lakens uit. Wees niet ongeduldig wanneer de reactie van de personen die dicht bij u staan gemarkeerd worden door onbegrip of ronduit sentimenteel zijn. Zachtaardigheid gaat gepaard met incasseringsvermogen in de maand juni. Heeft u een financiële meevaller gehad in het begin van het jaar, wees dan beducht op een spirituele man of vrouw die ontwapenend op lijkt te treden maar wel degelijk bewapend kan zijn. Aan het eind van de maand kan geluk uw richting op komen indien u zorgvuldigheid betracht in geschrift en zich gedraagt als de spreekwoordelijke heer in het verkeer. In het betalingsverkeer daarentegen kunnen zich onregelmatigheden voortdoen maar wie is hier debet aan? Bent u dit of zijn het verwijtbare derden? Het antwoord vindt u in de wereld van bloemen en planten. Spendeer derhalve tijd in de natuur deze maand. Houd moed en kies voor duurzame en biologische balans!


Sharlahs passend drankadvies
Wees wijs met wijn deze maand. Kies voor Spaanse wijnen en wees terughoudend met Franse wijnen. Sherry brengt u mogelijk voorspoed en hetzelfde geldt voor biologische Rioja.


Maagd

24 augustus — 23 september
Koppigheid komt u zwaar te staan wanneer u zich in de maand juni niet openstelt voor contact met goedaardige mensen die het beste met u voor hebben. Wees echter afhoudend wanneer het personen betreft die ofwel een schurkachtige levenshouding bezigen of zich begeven langs de clandestiene zijde van het leven. Vertrouw op de vakkundigheid van vertrouwde raadspersonen, Maagd. Zowel in de liefde als wanneer u in aanraking komt met justitie in het buitenland. Luistert u frequent naar de radio? Blijf dit dan doen want het lijkt alsof de invloed van Saturnus zal voorzien in goed nieuws dat u bereikt via radio of door geluidsopnamen. Heeft u het gevoel dat u het onderspit heeft moeten delven op erotisch vlak? Helaas lijkt juni niet veel verbetering te brengen in deze situatie, maar mogelijk volgt er later veel goeds. De zomer nadert immers — tart het lot echter niet! U vindt mogelijk geld in een souterrain. De kans hierop is aanmerkelijk groter wanneer u werkzaam bent in de zorgsector. Werkt u in een andere branche, treedt u dan extra zorg verlenend op om de kansen op geldvondst te optimaliseren.


Sharlahs passend drankadvies
Druk uw koppigheid de kop in door niet te vervallen in het excessief drinken van bier deze maand. Geniet van hetgeen u drinkt en lees over de herkomst van uw favorieten dranken.


 Weegschaal

24 september — 23 oktober
 De muziek is deze maand aan uw zijde, Weegschaal. Speelt u in een band, speel dan de kaart van de cohesie. Samenhorigheid is essentieel voor het behoud van de gedeelde missie. Speelt u niet in een band, overweegt u zich dan aan te sluiten bij een band of bezoekt u een concert. Houdt u niet van muziek, leer dan te houden van muziek. Vooral wanneer u op 29 september of 1, 4, 14 en 23 oktober geboren bent. Een dubbele boodschap die zich kenmerkt door intrinsieke tweeledigheid zal zich middels muziek naar u begeven. Heeft u halverwege de maand last van wraakgevoelens? Laat u uw leven hierdoor dan niet beheersen want anders kunt u in financieel zwaar weer terecht komen. Heeft u een belang in een onderneming in de autobranche, probeer dan deze maand een langgekoesterde missie op het vlak van het landsbelang van de verkeersveiligheid tot een goed einde te brengen. Anders denkt u in juni aan het algemeen belang. Indien u een zoogdier of reptiel aantreft op een afwijkende locatie, probeer dan naar het zoogdier of reptiel te luisteren. Bent u betrokken bij graafwerkzaamheden? Houd dan de ogen geopend voor een bijzondere mystieke vondst. Winnen is soms verliezen.


Sharlahs passend drankadvies
Kies voor frisdranken zonder prik of voor mousserende wijnen. Drink alleen of in boeiende gezelschappen — thuis of buiten de deur. Luister muziek terwijl u drinkt.


 Schorpioen

24 oktober — 22 november
Juni is voor u de maand van ongevraagd advies en commentaar, Schorpioen. Legt u uw oor echter te luister en verziekt u broze relaties niet door uw innerlijke kompas te laten wegvoeren over de weerbarstige golven van intolerantie en jammerlijke rancune. Heeft u kinderen, concentreert u zich dan deze maand op gedegen educatie van uzelf en uw kinderen. Leeft u alleen, ontwaak dan het kind in uzelf zonder te vervallen in infantiel gedrag. Wees pragmatisch wanneer het uw financiële situatie betreft en win advies in van gecertificeerde personen wanneer u uw geldzaken niet op orde krijgt. Accepteer het onontkoombare, maar streef naar evenwicht. Bent u lichtvoetig van aard? Land dan terug op de bodem en herbron. Fundament is essentieel. Lees hoe dan ook antieke literatuur. Bent u van nature zwaar op de hand, denk dan deze maand eens aan koken met plantaardige ingrediënten. Kent u iemand die beschikt over een vuurwapen? Handel dan juist en voorkom een confrontatie zonder hierbij zelf in gevaar te komen of onschuldige kinderen in diskrediet te brengen.


Sharlah’s passend drankadvies
Nooit gedacht aan dranken uit Scandinavië? Ga dan op ontdekkingstocht. In Scandinavië of in uw vertrouwde omgeving. 


 Boogschutter

23 november — 22 december
Een maand vol verrassingen breekt voor u aan, Boogschutter! Werkt u graag met uw handen, pas dan op voor rusteloze Stieren en Leeuwen. De wisselwerking van deze personen en uw handvaardigheid kunnen deze maand leiden tot ongelukken van potentieel indrukwekkende aard. Begeeft u zich te paard en/of op glad ijs wat betreft zakelijke voorstellen, wees dan beducht op de gevolgen van onverantwoordelijkheden. Wed niet op een blind paard. Begeeft u zich in de omgeving van mensen die veel warme en koude vleeswaren eten, wees dan bewust van de invloed van het eten van veel vlees op uw en hun leefwereld. Halverwege de maand kan zich een verrassing voordoen op de werkvloer of in de nabijheid van een manege. Aan het eind van de maand kan zich nog een verrassing aandienen in de vorm van een lange mysterieuze gestalte in de buurt van een park of een bos. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard — dit geldt in juni zeker voor verrassingen in de vrije natuur!


Sharlah’s passend drankadvies
Thee is voor deze maand als een levenselixer. Ontdek de wereld van thee en probeer veel uit.


 Steenbok

23 december — 20 januari
Herschik uw troeven wanneer u denkt dat u alles op een rijtje heeft deze maand, Steenbok. Wat zich voor lijkt te doen als rooskleurig kan mogelijk een kat in de zak blijken. Probeer te beseffen dat ieders wereld een andere kan zijn en weet dat onze wereld slechts één van vele werelden is. Wees terughoudend met de consumptie van schaaldieren, ook en zelfs vooral wanneer u er in handelt. Kunt u goed met geld omgaan, blijf dat dan doen. Halverwege de maand kan er zich op vlak van de liefde een magnifieke voltrekking ontvouwen. Komt er een erotische propositie van een Leeuw, denk dan twee keer na. Kies altijd bewust en laat u niet leiden door opwinding, ook niet als u er financieel gewin bij kunt hebben. Er komt aan het eind van de maand iets moois op uw pad in de sfeer van sport en spel. Wees spiritueel en wees terughoudend met het consumeren van conserven.


Sharlah’s passend drankadvies
Speelt liefde een essentiële rol deze maand, drink dan met mate. Kies voor fijne wijnen en bezuinig niet op kwaliteit. 


 Waterman

21 januari — 18 februari
Juni is de maand van het gevoelsleven voor de Waterman. Strakheid, striktheid en conventies — drie waarden waar u deze maand wel of niet iets mee moet doen. Kies op uw weg de juiste afslag deze maand en betracht lijfelijke wijsheid. Er zullen zich aardig wat keuzemomenten voordoen dus wees bedacht op het nemen van gedegen beslissingen. Wees trouw aan uw idealen en wees ook trouw aan uw partner. Heeft u geen partner, dan kan deze zich mogelijk deze maand in uw nabijheid begeven. Maar ziét u deze persoon wel op uw pad? Of bent u te druk met zakelijk gewin of met overdadig communiceren op elektronische apparaten? Leer een les die u wordt aangereikt door een onbekende of een groep van onbekenden aan het eind van de maand. Laat u zich niet overmannen door negatieve sentimenten in de sfeer van woninginrichting.  Bezoek een concert of een tentoonstelling indien u verlangt naar culturele adem.


Sharlahs passend drankadvies
Wees vooruitstrevend in juni en drink eens iets anders dan u gewend bent. Drink op reis dranken die u een fijn gevoel geven.


Vissen

19 februari — 20 maart
Let in de maand juni op uw voedingspatroon, Vissen. Weet dat er in vruchten ook veel suiker kan zitten. Overweeg in juni een karakteristieke reis te maken of te lezen over reizen die gemaakt zijn door andere bekende of onbekende personen in binnen- of buitenland. Het stilste gedeelte van een orkaan is het middelpunt. En u vormt deze maand dit middelpunt. Maak gebruik van deze wetenschap wanneer het aankomt op de liefde en het advies dat u aan anderen geeft. Misbruik uw positie niet wanneer het aankomt op financiële projecten. Jupiter is u gunstig gestemd wat betreft verbouwingen in huis of tuin. Grijp de kans om een bouwkundige slag te slaan. Ruim een schuur op of installeer apparatuur. Aangaande uw werk: de grootste strijd, die strijdt u deze maand in uzelf. Al het water van de zee kan uw stabiliteit niet weg wassen. Zo voelt het althans. Maak een louterende wandeling om te komen waar u moet zijn.


Sharlahs passend drankadvies
Drink zo veel mogelijk suikervrij in de maand juni. U kunt overwegen een maand geen alcohol te drinken bij wijze van pilot.


Ram

21 maart — 20 april
De relatieve zwaarte hangt in juni af van uw eigen inzicht. Accepteer hetgeen zich voltrekt — dit is aan de vooravond van de zomer essentieel voor het ontdekken van uzelf en de waarheid. Heeft u meerdere reizen gepland, houd dan het overzicht en overweeg een en ander op schrift te stellen. Tracht u te veel dingen op een dag te doen, vertrouw dan op uw intrinsieke kompas en vraag derden naar eventuele nieuw te bewandelen paden. Eet u veel groenten, ga daar dan mee door, Ram. Denk twee keer na wanneer een fysiek sterke Boogschutter u benadert. Vooral wanneer het het eind van de maand betreft en wanneer u kalend bent. Heeft u dringend behoeft aan nieuwe kleding? Maak dan deze maand een onalledaagse keuze. Investeer in goede duurzame stukken die flatteren en geen blijk geven van een navrante schreeuw om aandacht. Overweeg deel te nemen aan een mentale of fysieke reis die u mondeling wordt gepresenteerd aan het eind van de maand. Een signaal op de openbare weg kan u een humoristisch nieuw inzicht geven. Zorg dat u het niet mist!


Sharlah’s passend drankadvies
Drink binnenlands gedestilleerd indien u hier van houdt. Kies anders voor lichtere dranken.


 Stier

21 april — 21 mei
Bewandel in de junimaand de weg van de progressiviteit, Stier! Verval niet andermaal in nare oude patronen en dwarsboomt u de acties van anderen die maken dat u terugvalt op schadelijke gewoontes. Verdiep u in de geschiedenis. Progressiviteit betekent voor u deze maand leren van het verleden. U bent niet de eerste die kampt met kwesties van pontificale aard! Leer van de fouten van historische figuren en kijk voorwaarts met rugdekking. Bent u lid van sportvereniging, gemeenteraad of pressiegroep, sta dan halverwege de maand open voor nieuwe mensen met nieuwe meningen. Samen komt u tot meeslepende resultaten. Vereer uw vrienden en trakteer hen op voedsel en dranken. Wees vooruitstrevend op het vlak van uw geldzaken, uw keuze voor en omgang met huishoudelijke apparaten, de erotiek en de keuze voor kleding. Er bevindt zich aan het eind van de maand iets zichtbaars achter een luik. Neem een andere route naar huis — zowel letterlijk als figuurlijk. Geniet van de zon en trek er op uit in de vrije natuur.


Sharlahs passend drankadvies
Drink met anderen en wees niet terughoudend hierin. Samen drinken brengt geluk in juni.


De illustraties werden gemaakt door Rob Giesendorf op basis van visioenen van Sharlah Thánn. In juli is Sharlah Thánn weer terug met een nieuwe horoscoop. 

tot die tijd meer op de homepage

They heard it through the grapevine: vijf celebs met wijnengagement.

Uit in Utrecht: 5 hotspots om niet te missen!

Das war einmal. De terugkeer van Ossi-Cola in Duitsland.

Op pad in het land van sherry.

Almanak: Egils Appelsín.

0 Kommentare zu “Uw horoscoop — juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *