Uw horoscoop — mei.

Ook in de meimaand is zij tot uw dienst: astrologe Sharlah Thánn. Wat hebben de sterren deze man voor u in petto? En wat drinkt u het beste op uw levenspad deze maand? Ontdek wat er voor u in het verschiet ligt en drink er – net als Sharlah – een gezellig drankje bij.

Het is de periode van 1 t/m 31 mei waarop Astrologe Sharlah Thánn haar licht laat schijnen. In verband met persoonlijke principes houdt Sharlah in het drankadvies geen rekening met eventuele allergieën. 


 Stier

21 april — 21 mei
Naar welke einduitkomst bent u écht op zoek, Stier? Aandacht en focus zijn waar u in mei behoefte aan heeft. Koester de personen die zich in uw nabijheid bevinden maar maak belangrijke keuzes zelfstandig en ontdek nadien waarmee anderen instemmen of wat anderen afkeuren. Het hebben van vertrouwen in de veerkracht van de natuur is essentieel. Wantrouwen jegens planten en dieren kan u duur komen te staan deze maand. Verbruikt u veel plastic, probeer dit dan te minderen om Jupiter gunstig te stemmen. Leer leven met gebreken maar zet in op verbetering. Hecht u waarde aan uiterlijke presentatie, kleedt u zich dan deze maand op een wijze die u in uw kracht zet. Kracht heeft u nodig om eventuele financiële raadsels op te lossen. U vindt de sleutel door u te bewegen in de richting van het hanteren van een levensstijl die voortvarendheid en heldhaftigheid omarmen zonder daarbij mystiek voortijdig de nek om te draaien. Zoekt u iets te lezen? Lees dan een biografie van een voormalige buitenlandse regeringsleider.


Sharlahs passend drankadvies
De kracht die u nodig heeft in mei vindt u in dranken die gedronken werden in het oude of in het huidige Griekenland. Test ouzo maar ook raki, metaxa, retsina, mythos en tsipouro.


 Tweelingen

22 mei — 21 juni
Tweelingen u loopt deze maand ongekend op de feiten vooruit. Deze feiten kunt u zien als de andere weggebruikers op de autosnelweg van het leven in de maand mei. Betracht zorgvuldigheid in het werk-, geslachts-, betalings-, en intermenselijk verkeer. Pas wanneer u gebalanceerde zorgvuldigheid als instrument leert in te zetten op doeltreffende wijze, zal uw financiële doel bereikt worden. Lach daarbij veel — de oprechte lach is in de meimaand namelijk essentieel voor u. Kalmeer wanneer het malafide verzoeken betreft en zoek de helpende hand bij een mannelijke Boogschutter of een vrouwelijke Weegschaal of bij een echtpaar van boven de pensioengerechtigde leeftijd. Reist u frequent naar het buitenland, wijk daar dan niet vanaf in deze maand. Geeft het reizen u een actief gevoel van acute eenzaamheid, overweeg dan het reizen therapeutisch te verminderen. Week voorts los van uw telefoon en voorkom een tragische communicatieverslaving.


Sharlahs passend drankadvies
Aromatische dranken van diverse aard — bij expliciete voorkeur op waterbasis.


 Kreeft

22 juni — 23 juli
U voelt zich aan het begin van de maand extatisch aangetrokken tot zekere elementen. Zoek het in de wijde natuur, de nabijheid of in vriendschap met mensen en dieren. Wie zich aangetrokken voelt tot betrokkenheid van naasten moet voorbereid zijn op een heftige confrontatie met verstrekkende gevolgen. Op uw pad verschijnt deze maand ook een kind. Dit kind zal u een boodschap brengen of een dierbaar aandenken achterlaten in de vorm van woord en beeld. Poogt u goed te lezen en goed te kijken. Een open blik is daarvoor belangrijk. Weet dat volwassenen opgroeien om weer kind te worden — de openheid van een kind weerspiegelt het lot van de fragiele geest. En het is deze fragiele geest die in de maand mei gevoed moet worden, Kreeft!


Sharlahs passend drankadvies
Heeft u last van slaapgebrek, drink dan kalmerende theesoorten. Neem geen dranken aan van een Ram of een Schorpioen die u niet kent.


 Leeuw

24 juli — 23 augustus
Zoek communicatie, contact en interactie. U komt deze maand verder wanneer u de handen ineen slaat met derden. De keuze is aan u. Zich aansluiten bij een vereniging, contactorgaan, klankbordgroep of instantie kan helpen. Het vormen van een gemeenschap brengt méér dan de som der delen en samen bent u minder vatbaar voor aanvallen van vijandige invloeden in de vorm van diverse actoren. Stroop de mouwen op wanneer het de liefde betreft — zowel letterlijk als figuurlijk, Leeuw! Heeft u op het werk te maken met een slepend conflict, kies er dan voor om een standpunt in te nemen en hiernaar te handelen. Kies voor groepsvorming, maar sluit uw ogen nooit voor de kracht van het individu


Sharlahs passend drankadvies
Drink samen deze maand. U kunt kiezen voor koffie of thee, maar u kunt ook gemeenschappelijk dranken consumeren in bijvoorbeeld een café, bar of restaurant of kies voor het comfort van uw eigen huis.


Maagd

24 augustus — 23 september
Kies deze maand voor carrière, liefde en maatschappelijke idealen. Geloof in het ritme van de rijke stromen waarop u mee beweegt. Bent u geboren vóór 1993, lees dan meer. Bent u geboren na 1993, lees dan meer van papier. Voor elke Maagd geldt deze meimaand als een muzikale maand. Zet dus in op audio van allerlei herkomst. Let u wel: het betreft hier niet louter muziek met zich duidelijk manifesterende melodieën — mogelijk komt het geluk tot u via rapmuziek en spoken word of via omroepberichten via radio, in bus of in tram. Heeft u een druk schema, lees dan bladmuziek om aan beide aandachtspunten tegemoet te komen. Bent u van nature erg efficiënt, wees dan halverwege de maand niet ongeduldig met financiële beslissingen om geldelijke verliezen in de kiem te smoren. Aan het eind van de maand zijn gedegen onderzoek en doortastende effectiviteit juist essentieel wanneer het geldzaken betreft. 


Sharlahs passend drankadvies
Poog muzikaliteit te vinden in de drank. Kies voor dranken die u associeert met muziek of dranken waarvan u zelf gaat zingen.


 Weegschaal

24 september — 23 oktober
Bent u gesteld op lichamelijk comfort, betracht dan alert te zijn op critici die uw levenspad opkomen wanneer u zich nabij een figuratief knooppunt begeeft. Ervaart u rennen als een melodische vlucht, vertraag dan uw pas. Is wandelen een verstikkende gewaarwording voor u, probeer dan de figuurlijke versnelling te beroeren. Denkt u in schema’s en diagrammen, laat u dan aan het begin of rond het midden van de meimaand verleiden tot puzzelen. De oplossing komt niet zonder slag of stoot — het antwoord zal echter veelomvattend zijn, Weegschaal! Hunkert u naar een uitdaging in uw carrière, gebruik dan uw gezond verstand en praat over uw wensen en vragen met anderen. Hun frisse weerspiegelingen kunnen een nieuw licht op de zaak werpen.


Sharlahs passend drankadvies
Houd het eenvoudig deze maand en probeert u zich niet te storten op overvloedige exotische dranken.


 Schorpioen

24 oktober — 22 november
Een spannende maand breekt voor u aan, Schorpioen! Afgezien van uw werk en financiële situatie loopt alles op rolletjes deze maand. Houdt u wel uw gezondheid in de gaten en verval niet in destructiviteit, expansiedrift en sensatielust. Maakt iemand u het hof, denk dan twee keer na voor u in zee gaat. Dit kan zowel letterlijk als figuurlijk gelden, wanneer u voor uw werk gestationeerd bent nabij de kust, indien u woonachtig bent nabij het strand of wanneer u zich om andere redenen in de buurt van de zee bevindt. De maan heeft deze maand een speciale aantrekkingskracht op u, dus laat u zich niet meevoeren en probeer het tij niet obsessief te keren. Voorzie in een beeldsprakige reddingsboei wanneer u deze noodzakelijk acht. Vind troost in de mystiek van zand- en duinlandschap.


Sharlah’s passend drankadvies
Kies voor maritieme dranken deze maand, Schorpioen. Zing daarbij zeemansliederen wanneer u houdt van nautisch repertoire en wanneer u beschikt over een prettig stemgeluid en een leuke zangstem.


 Boogschutter

23 november — 22 december
Heeft u politieke aspiraties? Maak deze dan ten gelde en wees doortastend, resoluut en ondernemend. U weet hoe een koe een haas vangt — maak dan ook gebruik van deze wetenschap, Boogschutter! Geef uw maatschappelijke dromen en gemeenschapsvisioenen vorm door middel van sterke redevoering. De kracht van het woord is in de maand mei met u. Wees open, niet gesloten. Gebruik humor, maar laat uw vrije geest niet leiden tot belediging. In kleinere of grotere kring kunt u mogelijk malversaties in het vizier krijgen. Wijs betrokkenen hierop. Fraude is onwettelijk en draagt bij aan wantrouwen in de samenleving — handelt u dus met de strijdlust die u zo typeert. Weet dat sommigen niet willen wegvliegen wanneer de kooi waarin zij zich bevinden wordt geopend. Dwing anderen niet tot activiteiten of handelingen waarbij zij zich niet senang voelen.


Sharlah’s passend drankadvies
Drink de favoriete dranken van uw vrienden en opponenten die zich in de arena van uw leven begeven. Drink altijd met mate en houdt u het netjes.


 Steenbok

23 december — 20 januari
Bent u deze maand op zoek naar Utopia, staak deze zoektocht dan. Gaat u er toch mee door, voorzie dan in voldoende mogelijkheden en hulpmiddelen om u te helpen op uw tocht. Valt de expeditie zwaar, vind dan de talisman die u kracht geeft. Treft u geen talisman op uw rondgang, neem dan het eerste advies ter harte — mogelijk is het bereiken van Utopia niet voor u weggelegd in mei, Steenbok! Houdt u van eten en drinken, ga daar dan deze maand mee door. Heeft u een fysieke reis voor de boeg, bedenk dan dat gedegen voorbereiding essentieel kan zijn voor het slagen hiervan. Wees er tevens van bewust dan spontaniteit het karakter van de af te leggen weg een vlaag van verrassing kan geven. Leeft u samen met een man, wees dan op uw hoede voor naderend onheil dat gepaard kán gaan met wind en regen


Sharlah’s passend drankadvies
Steenbokken geboren in december drinken vooral veel warme dranken. Steenbokken geboren in januari (behalve 3, 5 en 8 januari) drinken vooral veel koude dranken. 


 Waterman

21 januari — 18 februari
Beweging, innerlijke groei en bevrediging zijn de speerpunten voor u, Waterman. Dat wil zeggen: in de meimaand. Daarna zal er een en ander veranderen maar daarover volgende maand meer. Ervaart u tegenspoed op het vlak van de liefde, denk dan na over uw voedingspatroon. Stel u niet te prikkelbaar op wanneer een kind u vraagt om een nadere verklaring. Zwemt u graag, wees dan op uw hoede — ook wanneer u zich niet in het water bevindt. Aan het eind van de maand zullen zich meerdere ontmoetingen voordoen van verschillende aard. De impact van deze ontmoetingen kan enorm groot of te verwaarlozen zijn. Betracht eerlijkheid, val terug op zwijgen wanneer assertievere types u de mond snoeren en val terug op de wijsheid die u in pacht heeft — door jarenlange studie, praktijkervaring of geestelijke kracht opgedaan in de universiteit van het leven.


Sharlahs passend drankadvies
Houdt u van bier? Kies dan deze maand eens voor wijn uit uw favoriete land. Bent u een echt wijnliefhebber? Val dan deze maand voor bier uit het land van uw keuze. 


Vissen

19 februari — 20 maart
U zult halverwege de maand iets vinden. Deze vondst kan komen in de vorm van een artefact als een sleutel, bestek of tuingereedschap, maar de mogelijkheid bestaat ook dat u interessante waardepapieren vindt op straat of u bereiken via de post. Beschikt u over een postbus of kluis —begeeft u zich dan naar deze postbus of kluis. U vindt daar de foto’s, bankbiljetten of waardecheques die u er denkt te vinden, maar wat ziet u daadwerkelijk? Trek hier conclusies uit. Mei is voor Vissen ook een maand van bijzondere erotiek. Tevens is uw gezondheid toe aan een analyse. Heeft u last voor uw gehoor of uw zicht, raadpleeg dan gespecialiseerde vakmensen en vertrouw op uw zinnelijk kompas. Behoudt u contact met jong en oud en zorg dat u goed geïnformeerd blijft door het lezen van kwaliteitskranten uit binnen- en buitenland.


Sharlahs passend drankadvies
Houdt u van wijnen? Investeer in mei dan in goede wijnen. Deze kunnen leiden tot een interessante ontmoeting. 


Ram

21 maart — 20 april
Heeft u extreem kritische aandacht voor het minutieuze, probeer dan deze maand het geheel te overzien. Uw pad wordt vlakker hierdoor — u kunt plooien effectief gladstrijken. Dit kan enkel en alleen door de inzet van geestelijke of fysieke kracht. Maak geen drama van futiliteiten in de maand mei. De natuur staat in bloei en probeer daar voorbeeld aan te nemen. Zet geld opzij voor onvoorziene uitgaven. U heeft deze mogelijk niet nodig in de maand mei, maar het hebben van een financiële reserve getuigt van het vermogen écht verder te kijken en van het vermogen tot het opbouwen van een vermogen. Leef flamboyant en gepassioneerd en geniet van de wind in de rug op vlak van carrière en de liefde. Vrijgezellen opgelet: in mei leggen veel vogels een ei. Mogelijk bent u één van hen. 


Sharlah’s passend drankadvies
Frisse dranken met citroen, limoen, watermeloen of andere vruchten. Genoeg van fruit? Kies dan voor groentedranken. 


De illustraties werden gemaakt door Rob Giesendorf op basis van visioenen van Sharlah Thánn. In juni is Sharlah Thánn weer terug met een nieuwe horoscoop. 

tot die tijd meer op de homepage

Kers op de custardtaart.

Uit in Utrecht: 5 hotspots om niet te missen!

Op pad in het land van sherry.

Product placement met C-O-C-K.

Sjoes en half-om: dit is feesten op z’n Limburgs.

nog meer op de homepage

0 Kommentare zu “Uw horoscoop — mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *