Uw horoscoop — april.

Op veler verzoek werpt astrologe Sharlah Thánn ook deze maand een blik in het glaasje en een blik op de sterren. Ook stelde zij een passend drankadvies samen geheel conform hetgeen het heelal haar toonde.

Astrologe Sharlah Thánn belicht voor de lezers van Mr.Beverage de periode van 1 t/m 30 april. In het drankadvies dat Sharlah voor u opstelt houdt zij op grond van haar principiële opvattingen geen rekening met eventuele allergieën. 


Ram

19 februari — 20 april
Het voorjaar is daar en deze maand zult u oogsten. Het nastreven van volmaakt levensgeluk mag eenvoudig lijken — behoudt u echter tijd voor aandacht en aandacht voor tijd. Laat het hebben van de wind in de zeilen niet resulteren in onachtzaamheid, Ram! Aan het eind van de maand kunt al hinder ondervinden van gezondheidsklachten. Vertrouw op uw innerlijk kompas maar vertrouw ook op de medische wetenschap. Uranus was u vorige maand goed gezind en ook deze maand pikt u een graantje mee van de handreiking van deze kosmische chaperon. Let wel: Uranus werpt zich niet op als astrologisch equivalent van de Autoriteit Financiële Markten — wees dus terughoudend met financieel mismanagement. Grote aankopen stelt u beter uit tot u afdoende draagkracht hebt. Investeer wél in goede voeding en goede dranken.


Sharlah’s passend drankadvies
Investeer op drankgebied in kwaliteit én in kwantiteit. Denk gedurende de consumptie aan uw kosmische chaperon. 


 Stier

21 april — 21 mei
Als familie en vrienden ook in de maand april belangrijk zijn voor u, besteed dan nog meer aandacht aan hen. Iemand in uw directe omgeving zal uw steun nodig hebben, maar zal zich niet met smeekbedes tot u richten. Breng bezoeken aan uw naasten en voorzie in passende beloningen voor hun onvoorwaardelijke steun en inzet door middel van fijne geschenken als bloemen, kaarten en goede wijnen. Andere dranken zijn ook geschikt en weet dat uw keuze iets zegt over u, de ontvanger én uw onderlinge verhouding, Stier. Wordt u aan het eind van de maand benaderd door een andere Stier of meerdere personen waaronder zich één of meerdere Stieren begeven, poogt u dan alertheid te betrachten. Wat zich voordoet als een prachtige kans is mogelijk te mooi om waar te zijn — vooral wanneer het een Stier betreft die u poogt te interesseren voor aandelenportefeuilles of transacties waar onroerend goed bij betrokken is. Houdt u verder aandacht voor waar het écht over gaat in het leven en houdt vinger aan de pols — in de breedste zin van het woord.


Sharlahs passend drankadvies
Dranken die sinds mensenheugenis vriendschappen bevorderen zijn koffie en rode wijn. Drinkt u altijd voldoende water. 


 Tweelingen

22 mei — 21 juni
U heeft het gevoel hopeloos achter te lopen. Waar bescheidenheid als olie in de machine werkte, zult u deze maand moeten inzetten op allesomvattend extrovert handelen. Buit uw geldingsdrang uit door middel van creatieve uitingen. U kunt zich uiten op manieren die het best bij u passen, maar u kunt tevens kiezen om paden te bewandelen die nieuw voor u zijn. Laat u echter niet leiden door wat u denkt dat anderen van u denken. Wie zichzelf leert kennen, leert zichzelf uiten. Alleen dan kunt u sympathie van derden afdwingen en affectie verborgen forceren. Kunst laat zich ook niet forceren. Tweelingen ondergaan in april mogelijk een indrukwekkende reis. Dit kan een verre reis zijn naar een afgelegen locatie, maar de reis kan ook spiritueel zijn en plaats vinden in uw eigen materiële of geestelijke omgeving. Saturnus kan aan het eind van de maand zorgen voor onstuimige onrust in uw woonmilieu.


Sharlahs passend drankadvies
Kalmerende dranken die uw reis aangenaam maken. Wanneer uw reis voltooid is kunnen Tweelingen kiezen voor exotische dranken maar wees terughoudend met suikers.


 Kreeft

22 juni — 23 juli
Niemand die het deze maand aangenamer heeft dan u, Kreeft! Gemaakte fouten hebben u wijs gemaakt. Het moment is gekomen om u als mentor op te werpen voor mensen die lijden. Dit kunnen personen zijn in uw naaste omgeving, echter een ontmoeting met een mystieke vreemde in de openbare ruimte is van grotere invloed. Aanvankelijk mag dit contact lijken op eenrichtingsverkeer, maar later zult u zich afvragen wie er het meest heeft geleerd van deze betekenisvolle ontmoeting. Grijpt u deze gelegenheid aan om na te denken over thema’s. Leest u veel? Poog dan antwoorden te vinden in geschreven woorden. Reist u in de maand april over water, wees dan op uw hoede en voorkom dat u reist met grote partijen contant geld. Bewandel de ingeslagen weg met verve en geniet van alles dat behaaglijk is in de maand april.


Sharlahs passend drankadvies
Persoonlijke vertroeteling is essentieel voor de Kreeft deze maand. Kies voor koffie, thee en warme chocolademelk met slagroom.


 Leeuw

24 juli — 23 augustus
Ken uw grenzen, Leeuw! Waar het onconventionele mag lonken, is de weg van comfort er een van zekerheid. Betekent dit dat april niet de maand is voor omvangrijke veranderingen en revolutie? Ja en nee. Zoek het antwoord in uzelf. Niemand anders dan u kunt existentiële afwegingen maken die uw eigen zijn aangaan. Zij die het dichtst bij u staan kunnen niet bemiddelen in april, hoe heftig hun financiële verleidingspogingen u ook mogen bedwelmen. Bent u op zoek naar diepgaande liefde en erotiek, wees dan beducht op wolven in schaapskleren, maar geeft u zich wel over aan de gloed van optimisme die het voorjaar met zich mee brengt. Op de werkvloer kunnen nieuwe ideeën bloeien, maar enkel wanneer daar ruimte voor wordt gecreëerd. Waar ruimte is, vindt geluk de weg naar u.


Sharlahs passend drankadvies
De leeuw vaart wel bij koolzuurhoudende frisdranken met vruchtensmaken. Drink genoeg en verspreid de inname over de dag. 


Maagd

24 augustus — 23 september
Opereer niet langer in de schaduw, Maagd! Laat u in met Tweelingen, Boogschutters, Schorpioenen en Vissen. In grote gemêleerde gezelschappen komt u het best tot u recht deze maand. U zult gezien worden — om uw uiterlijke én innerlijke schoonheid. De grootschalige vreugde die u ervaart kan resulteren in decadentie maar bedenk: het is maar één keer per jaar april. Wees er van bewust dat vreugdevol leven duur is. De prijs die u hiervoor betaalt is hoog — zowel wat betreft uw geestelijk leven als in uw portemonnee. Heeft u een religieuze opvoeding genoten, wees dan alert op groteske tussenpersonen van elke aard. In het figuurlijke bacchanaal van vreugde en jolijt bent u misschien niet altijd even scherp op eventuele financiële missers. Bent u niet religieus grootgebracht, houd dan halverwege de maand voornamelijk rekening met risicovolle entiteiten in de kleur blauw.


Sharlahs passend drankadvies
Alle dranken zijn u welgezind, maar blijft u ver van blauwe dranken. Bent u onzeker over de kleur van dranken? Informeer dan bij gecertificeerde raadspersonen.


 Weegschaal

24 september — 23 oktober
Voor de Weegschaal is evenwicht van levensbelang deze maand. Heeft u kinderen, neemt u hen dan mee op een mentale reis. Heeft u geen kinderen, onderneem dan zelf een trip van spirituele aard. Deze trip hoeft niet noodzakelijk uit een fysieke verplaatsing te bestaan — wees creatief en geef uw eigen draai aan de dingen die u écht raken. Geef aandacht aan wat u bezighoudt en spreek met anderen. Zwijg wanneer dat nodig is. Uw carrière maakt een wending. Aanvaard risico’s maar respecteer zekerheid. Saturnus lijkt te voorzien in de komst van een lange fijnzinnige gestalte die u een voorstel doet. Denkt u goed na voor u ingaat op dit voorstel. Uw keuze kan uw leven veranderen. Tevens is het mogelijk dat er niets veranderen zal — echter de les die u leerde kunt u als leerzaam beschouwen. Mogelijk zult u aan het eind van de maand een vorm van ongevaarlijke dreiging ervaren op een zolder. 


Sharlahs passend drankadvies
Krachtige dranken helpen de Weegschaal aan balans deze maand. Kies zelf welke drank voor u krachtig werkt.


 Schorpioen

24 oktober — 22 november
Bereikt een verontrustend bericht u via radio of televisie — probeer dan kalmte te bewaren. Paniek is een slechte raadgever en al helemaal in de voor u zo stormachtige maand april. Mogelijk is dit bericht een metafoor voor iets groters. Wordt april gekenmerkt door regen, kleed u zich dan daarop. Schijnt de zon, pas u dan daarop aan. Let op: bedoeld wordt hier niet het fysieke, tastbare weer, maar de innerlijk elementen die zich in de maand april in u roeren. Houdt opdringerige Boogschutters uit de buurt wanneer zij u benaderen voor kortstondig te verrichten erotische handelingen. Een Leeuw kan u benaderen met een sereen voorstel waar u financieel profijt van heeft. Deze Leeuw heeft zelf geen weet van de intrinsieke aard van dit voorstel en de ontmoeting zal zich in eerste instantie niet volledig eenduidig manifesteren. U bent in deze de partij van de lange adem, Schorpioen. Uw carrière neemt een prachtige wending. Creëer ruimte en benut deze ruimte. Zowel fysiek als mentaal.


Sharlah’s passend drankadvies
Wat dronk u vaak als kind? Haal deze drank weer in huis indien deze nog verkrijgbaar is in uw nabije omgeving. U kunt ook een bestelling plaatsen bij een ondernemer op afstand.


 Boogschutter

23 november — 22 december
Voorkom dat latente wrok en gevoelens van vleselijke lust uw leven beheersen in april, Boogschutter. Doe geen beloften die u financieel niet waar kunt maken. Komt u in aanraking met politie of justitie, verleen dan volledige medewerking aan het proces maar ken uw rechten. Zo respecteert u uzelf, de ander en de rechtstaat. De innerlijk weg die u aflegt kenmerkt zich ook deze maand door ondoorgrondelijkheid. Ga projecten aan, maar maak ook af waar u mee bezig was. Het voorjaar wordt gekenmerkt door tal van verleidingen. U bent het die zult moeten blijven toetsen wat wél en wat niét past op uw pad. Jupiter stemt u gunstig deze maand wat betreft nieuwe carrièremogelijkheden. Denk na over de dingen die beter kunnen, koester uw sterke punten en houd uw gezondheid hierbij altijd nauwlettend, maar niet obsessief in de gaten. Spendeer tijd aan uzelf, behoud een wijde blik en voorkom dat  u onder invloed raakt van dominante zorgzame karakters in april.


Sharlah’s passend drankadvies
Water is op uw pad de beste raadgever. Is water ver van u verwijderd? Reis dan naar het water toe in de maand april.


 Steenbok

23 december — 20 januari
Schitter deze maand, Steenbok! Zoek de zon op, liefst in gezelschap met een Kreeft. Let daarbij wel op uw gezondheid. Verre reizen brengen risico’s met zich mee, ook wanneer u reist binnen uw eigen wijk. Neem uitgebreid de tijd om uw huis schoon te maken en mentale lucht te creëren. De geest huist het best in een schone woning. Nodig zielsverwanten uit voor een etensmaal of organiseer een andersoortige gelegenheid waar samenkomst centraal staat en vriendschap krachtiger kan worden. Bevindt uw woning zich op de begane grond, schroom dan niet het gesprek aan te gaan met daarvoor geschoolde personen die u kunnen voorlichten over de risico’s van woninginbraak. Liefde zal aanwezig zijn voor u in april, maar wat u geeft is wat u krijgt. Herhaaldelijk verliefd worden kan duiden op uw heimelijk onvermogen om van u zelf te houden. Werk hieraan, want u bent waardevol.


Sharlah’s passend drankadvies
Gematigde inname van schnapps en wodka. Of kies voor alcoholvrije kleurloze dranken wanneer u vermoedt daar meer mentale lucht mee te kunnen creëren.


 Waterman

21 januari — 18 februari
Omarm de geneugten van het leven maar ken uw grenzen. Waarheidsvinding is een groot goed, maar laat het uw leven niet beheersen, Waterman. Zoek steun bij personen met bewezen kennis en raadpleeg uw eigen mentale encyclopedie. Grenzen opzoeken is goed deze maand, maar de benijdenswaardige stappen die anderen zetten vereisen durf. Heeft u net zoveel durf? Of twijfelt u? Schroom niet om nog een keer steun te zoeken bij personen met bewezen kennis en raadpleeg nogmaals uw eigen mentale encyclopedie. Blijft u tobben, stel het nemen van moeilijke besluiten dan nog even uit. Maar van uitstel komt mogelijk afstel. Het beste advies blijft hier om — als het echt nodig is — te vragen om extra advies bij personen met bewezen kennis. U kunt ook altijd nogmaals u eigen mentale encyclopedie raadplegen. Weet altijd: u bent uitroeibaar, maar uw geest is dat niet. Let deze maand op sleutels. Deze komen goed van pas en staan symbool voor een te openen deur, kist of kluis. 


Sharlahs passend drankadvies
Klassieke cocktails besteld bij een deftige barman. Drink samen, bij voorkeur met mensen met bewezen interesse in u als geciviliseerd persoon.


Vissen

19 februari — 20 maart
Het voorjaar is daar en de verleidingen liggen voor u op de loer, Vissen. Neemt u zichzelf serieus en bekommert u zich niet louter om uw imago. U zult benaderd worden door mensen die het goed met u menen. Maar mogelijk heeft u geen oog voor hen. Probeer wél oog te hebben voor hen. Zij hebben u nodig, u hebt hen nodig — of beide. Indien u elkaar niet nodig heeft, realiseert u zich dan dat elke ontmoeting een moment in tijd vormt dat nadrukkelijk gemarkeerd is of kan zijn. Markeringen vermaken een afgelegde afstand tot een reis van ervaringen. En een reis van ervaringen kan u verder brengen. Let er op dat u anderen niet tegen de haren in zult strijken op deze reis, maar poog niet al te meegaand te zijn. Neem het leven bij de hand, regeer met ijzeren hand en poog liefde te vinden op plekken waar u deze aanvankelijk mogelijk niet denkt te kunnen vinden. Gaat u een financieel uitdagende periode tegemoet? Kies dan eieren voor uw geld en raadpleeg mensen tegen wie u opkijkt op het vlak van carrière.


Sharlahs passend drankadvies
Vissen zijn gebaat bij zoete dranken in de maand april. Wat zoet is en wat niet voelt u zelf het beste aan. Doet u aan teamsport? Drink dan vooral veel water. 


De illustraties werden gemaakt door Rob Giesendorf op basis van visioenen van Sharlah Thánn. Volgende maand is Sharlah Thánn terug met een nieuwe horoscoop. 

tot die tijd meer op de homepage

Cocaïne in blik. Van Four Loko ga je loco.

Tip: de Ginger Binge.

Cuisine S2/E1: Root Beer Floats 18+

Gebrouwen door heftruckvrouwen.

De meest bizarre automaten van Japan.

Eindhoven is hot! Deze 5 adressen laten zien waarom.

0 Kommentare zu “Uw horoscoop — april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *