Uw horoscoop — maart.

Onder het genot van een drankje leest astrologe Sharlah Thánn deze maand voor u de sterren. Tevens voorziet zij u aan de hand van het mystieke heelal van passend drankadvies.

Astrologe Sharlah Thánn belicht voor de lezers van Mr.Beverage de periode van maandag 12 t/m 31 maart 2018. Bij het drankadvies heeft Sharlah om principiële redenen geen rekening gehouden met eventuele allergieën. 

Vissen

19 februari — 20 maart
Deze maand is er een van ongebruikelijke ontmoetingen, Vissen. Een dorstige vreemdeling komt op uw pad en een roerige tijd die zal leiden tot prachtige voorspoed breekt hierdoor aan voor u. Maar het vinden van de geschikte route naar succes is geen eenvoudige opgave — vooral niet met de excentrieke obstakels die zich op uw pad voor zullen doen. Wees op uw hoede, want latente uitdroging ligt altijd op de loer. Hydratatie is daarom van grote noodzaak op uw pad. Kent u anderen die de voor u ongeoefende weg reeds bewandelden? Raadpleeg hen. Wanneer u denkt dat het vuur van de liefde niet voldoende brandt, realiseert u zich dan welke dingen u reeds bezit en hervindt oude liefde in hernieuwde broeierige vorm. Wie afglijdt in krakkemikkige hulpeloosheid, valt onverbiddelijk voor rancune en cynisme. Houd het hoofd dus koel en tracht krachtig voorwaarts te bewegen. 


Sharlahs passend drankadvies
Neem positie in en kies voor lichte wijnen of zware, bij voorkeur Belgische bieren.

Ram

21 maart — 20 april
Tijden van voorspoed lijken zich op extraordinaire wijze voor u te ontvouwen. Wie ziet u écht wanneer u in de spiegel kijkt, Ram? Is dit de persoon die u denkt dat u was of is het de persoon die u graag zou willen zijn? Leidt u een stabiel bestaan, zoek uw heil dan in een tartende uitdaging in de vorm van hobby’s of breek met uw persoonlijke gewoontes op vlak van genegenheid en erotiek. Slingert u echter voortdurend heen en weer tussen losbandigheid en veilige vastigheid, kies dan deze maand eens voor de richting van dogmatische rechtlijnigheid. Constant van pad veranderen brengt u nergens. Leer van eventuele fouten door langer op de verkeerde weg te blijven en zie deze weg als leerweg. Welk pad u ook bewandelt: Uranus houdt deze maand een betoverend oogje in het zeil. Het wordt mogelijk een zware maand, maar zonder wrijving geen glans.


Sharlah’s passend drankadvies
Bruisende mineraalwaters of mousserende Franse of Duitse wijnen.

 Stier

21 april — 21 mei
Laat uw creatieve kant opbloeien deze maand, Stier. Deze kant bleef te lang onderbelicht. Geef u over aan de innemende invloeden van Tweelingen — zij voeden uw kennis en maken ruimte voor gedegen groei. Maak financieel pas op de plaats, maar schroom risico niet. Heeft u de kans nog niet gekregen om uw onuitgesproken ambities op romantisch vlak te verwezenlijken, dan is deze maand de uwe. Waar uw carrière zich mogelijk in zwaar weer lijkt te begeven, geldt dit niét voor uw liefdesleven. Lijkt u op uw werk juist wél een sublieme opleving te beleven, probeer dan geen halsbrekende toeren uit te halen op vlak van romantiek. Zodra weergaloze hartstocht u heeft bereikt, geeft u zich dan daaraan over — maar vergeet ook uw familie niet. Behoudt het contact met hen door middel van inhoudelijke telefoongesprekken of handgeschreven correspondentie.


Sharlahs passend drankadvies
Gematigde inname van kruidenbitters met hoog alcoholpercentage.

 Tweelingen

22 mei — 21 juni
U bent uw tijd ver vooruit. Wanneer anderen dit niet onderschrijven, verval dan niet in pedanterie. Laatdunkendheid is niet de sleutel bij onbegrip. Help anderen door uw inzichten op pretentieloze wijze aan te reiken. Terughoudendheid is geen onbeduidende futiliteit, Tweelingen! Voelt u zich op gezette tijden alleen, zoek dan troost in lyrische literatuur, historische getuigenissen en antieke manuscripten. Voor u openen deuren zich louter door geestelijke schokgolven dus leer te analyseren wat u daadwerkelijk voelt. Waarom handelde u zoals u handelde? Waarop liet u het op een beloop? Waak voor de aanwezigheid van een onbescheiden Boogschutter met een financieel voorstel — vooral aan het eind van de maand.


Sharlahs passend drankadvies
Frisse dranken als sap van geperste zuidvruchten.

 Kreeft

22 juni — 23 juli
Onthoudt u dat liefde zal bloeien waar aandacht mag groeien. Fouten zijn er om van te leren, Kreeft. Mercurius zal u helpen bij het inzichtelijk maken van de hobbels op uw pad. Aan het eind van de maand worden u genotvolle oplossingen aangereikt die komen in de persoon van een welwillende Waterman of een andere Kreeft. Voelt u zich onheus bejegend door bijvoorbeeld hautaine Tweelingen, houdt de deur dan dicht en de boot af. Ga zélf op zoek naar de beste ingang of vind de meest geschikte uitgang. U heeft immers behoefte aan iemand die u mentaal steunt en u tegelijkertijd de zinnelijke ruimte biedt die u nu juist zo hard nodig heeft.


Sharlahs passend drankadvies
Dranken die hun oorsprong vinden in het verre oosten liggen u deze maand het best. Denk aan saké, thee of sojamelk.

 Leeuw

24 juli — 23 augustus
Wees beducht op te veel zelfgenoegzame nonchalance deze maand. Omhels de lichtheid van het leven, maar de grote veranderingen in het leven komen niet zonder eigen hersenkracht. Vernieuwing en vervolmaking komen vooral uit uzelf deze maand, Leeuw! Zet uw gedachten op een rij door pas op de plaats maken, bijvoorbeeld door middel van een midweek in afzondering buiten de landsgrenzen of denk aan een retraite. Zet door wanneer vluchten niet meer lijkt te kunnen. Aan het eind van de maand komt er een avontuurlijke kans die u voor een zinderend dilemma stelt. Kies verstandig en aanvaard de hulp van de mensen die dichtbij u staan. Balanceer lichtheid en zwaarte en u zult zegevieren. Een zielsverwant zal zich als mentor opwerpen en u helpen in uw zoektocht naar balans.


Sharlahs passend drankadvies
Waak voor dranken of cocktails die nonchalance onderstrepen.

Maagd

24 augustus — 23 september
Jupiter is u goed gezind deze maand. Zoek uw heil op plekken waar voor u de zon schijnt — zowel letterlijk als figuurlijk. Het gezelschap van een Ram of een Weegschaal kan zorgen voor een extra financiële impuls in deze periode. Dan wat betreft uw opvattingen. Steek deze niet onder stoelen of banken, maar verval niet in loslippigheid en voorzie uw mening altijd van solide fundament. Is er sprake van een geliefde in uw leven, dan zal deze mogelijk de degens met u kruisen wanneer u raaskalt. Zoekt u nog liefde, begeeft u zich dan daar waar alcoholvrije dranken vloeien. Op vlak van carrière blijkt de eerder door u ingeslagen weg de juiste te zijn, Maagd. Blijf echter scherp en verlies geen aandacht voor mensen die verdriet ervaren – op de werkvloer maar ook in de samenleving.  


Sharlahs passend drankadvies
Incognito dranken, als alcoholvrij bier of suikervrije frisdrank.

 Weegschaal

24 september — 23 oktober
De maan helpt u zowel vooruit als achteruit te kijken. Omarm het onconventionele en het onverwachte. U denkt dat u uw partner kent, maar kent uw partner u? Is uw partner een man, wees dan beducht op het onverhoopt zetten van potentieel linke financiële stappen die niet trefzeker voelen. Is uw partner geen man, betracht dan vooral terughoudendheid in het drinken van dranken waarvan u de oorsprong niet kent. Heeft u geen partner, wees dan voorzichtig met houdbaarheidsdatums van levensmiddelen. Op uw werk lijkt u het gevoel te hebben vele ballen tegelijkertijd in de lucht te moeten houden. Zoek iemand die u kunt vertrouwen. Als u écht poogt te zoeken zal een bonte vreemdeling op dit vlak halverwege de maand verlichting bieden. Let op: de bonte vreemdeling kán komen in de vorm van een dier.


Sharlahs passend drankadvies
Voor de Weegschaal geen eenduidig drankadvies deze maand. Kies bewust, drink niet te veel maar ook niet te weinig.

 Schorpioen

24 oktober — 22 november
Is een compleet nieuw leven voor u weggelegd? Denk deze maand in mogelijkheden en niet in belemmeringen. Een jarenlang strekkende affaire lijkt niet langer roet in het eten te gooien. U komt voor een interessante keuze te staan. Een nieuw perspectief kan uw leven danig veranderen — zowel op financieel als op romantisch vlak. Bent u heimelijk op zoek naar spannende relationele vergezichten in uw relatie of bent u überhaupt op zoek naar een relatie? Wees dan halverwege de maand op uw hoede. Materiële zaken spelen een pertinente rol aan het eind van de maand. Er kunnen zich opzienbarende gebeurtenissen voltrekken wanneer u voldongen feiten kunt buigen tot iets nieuws en weet te voorzien van breedvoerig eigen elan. Voelt het goed, ga dan meeslepende uitdagingen aan en weet altijd dat wat er ook gebeuren zal — leren zult u ervan.


Sharlah’s passend drankadvies
Ga er op uit en drink dranken die u nog niet kende.

 Boogschutter

23 november — 22 december
Een belangrijk project loopt ten einde. Is dit een financieel project, bepaal dan opnieuw richting en bedenk dat vernieuwing niet altijd verbetering betekent. Mogelijk is het de liefde die dit belangrijke project symboliseert en gaat uw relatie een uitgestrekt nieuw tijdperk in. Een nieuwe romance kan zich aandienen, maar dit zal niet zonder slag of stoot verlopen — vooral wanneer deze liefde zich aandient in de vorm van erotiek in de nacht of vroege ochtend. Of is het nadrukkelijk onstuimigheid waarnaar u zo verlangt? Ga dan voor de hoofdprijs maar houd een mentale slag om de arm, Boogschutter. De nacht werpt nieuwe perspectieven op vastomlijnde ideeën. Sta open voor de ondoorgrondelijke invloed van de maan, koester de mystiek in uzelf en omarm de pracht van het oogstrelende mysterie van het leven.


Sharlah’s passend drankadvies
Z
ware rode Spaanse wijnen, sherry en port.

 Steenbok

23 december — 20 januari
Deze maand staat voor u in het teken van opwindende mogelijkheden. Maar zorg dat u deze niet wanhopig opzoekt, door middel van schandalige nachtelijke escapades. Weet wél dat de definitie van schande vooral door u zelf opgetekend wordt, Steenbok. Wees dus wuft, behoud vaart maar vergaloppeert u zich niet. Berouw komt immers na de zonde. Ook op vlak van carrière is er opwinding. Hoe zich dit exact uit zal kristalliseren is vooralsnog in nevelen gehuld. Mogelijk windt u zich enorm op over bijvoorbeeld een overspelige collega, bent u zelf de oorzaak van enorme romantische opwinding of is de sfeer op de werkvloer doordenkt van aanhoudende opwinding. Voorkom het object van spot te worden — geef complimenten aan vrienden en ontdek dat écht contact maken uw leven een magistrale nieuwe wending kan geven. 


Sharlah’s passend drankadvies
Houdt u het hoofd koel en voorkomt u overvloedige inname van alcohol.

 Waterman

21 januari — 18 februari
Waterman: er breekt een maand aan die tot uw eigen verbazing een cruciaal karakter kan krijgen. Durf roekeloos te zijn, maar volg altijd uw innerlijke kompas. Neem stelling waar nodig en betrek de mensen die u het meest lief heeft in uw beslissingen. Op terrein van werk zijn twee begrippen dominant: veelzijdigheid en diversiteit. Op romantisch vlak is deze maand een rustige maand. Maar dit kan een prachtige kans vormen om uw innerlijke zelf de intrinsieke aandacht te geven die u wezenlijk verdient. Onderschat de elementaire behoefte om nieuwe wegen in te slaan niet en grijp het momentum voor het voorbij gaat! Let wel: kies richting, maar kies weloverwogen. 


Sharlahs passend drankadvies
Warme dranken van diverse herkomst.


De illustraties werden gemaakt door Rob Giesendorf op basis van visioenen van Sharlah Thánn. Volgende maand is Sharlah Thánn terug met een nieuwe horoscoop. 

tot die tijd meer op de homepage

Doorzakken met Charles Bukowski.

mr.b cuisine nº 3: Herstel.

4 easy cocktails voor de thuiskok.

5x Roffa’s finest: gaat hierheen in 010.

Zweeds sprookje: de staat als drankmonopolist.

0 Kommentare zu “Uw horoscoop — maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *