Cuisine S1/E6: Caribbean Queen.

Het voorjaar lonkt mensen: tijd voor mango, tijd voor ijsblokjes en tijd voor Cuba.

Zoals de onvolprezen Billy Ocean al zong over zijn Caribbean Queen: All heads turned cause she was the dream. Ons vermoeden is dat deze gelijknamige cocktail een gelijksoortig effect sorteert. Billy zong ook Get outta my dreams, get into my car — als dat betekent dat u een taxi neemt en niet plaats neemt achter uw eigen stuur na het drinken van een stortvloed Frozen Mango Daiquiri’s dan juicht Mr.Beverage dat natuurlijk alleen maar toe. Now we’re sharing the same dream. And our hearts they beat as one. No more love on the run. Blenden maar!

Dit gaat erin:

mango
spiced rum (Union 55)
kokoswater (Fountain of Youth)
citroensap
ijsblokjes

 


 

meer op de homepage

4 easy cocktails voor de thuiskok.

Thuis bij genever-genie Leonard.

En route met Rum-man Ruben.

0 Kommentare zu “Cuisine S1/E6: Caribbean Queen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *