Welcome to Paul’s jungle.

Paul Selier toont ons zijn Garden of Eden. Een Garden vol absinthium, Corsicaanse dennentoppen, salie en tijm.

Spaanse vermuteria’s en regenlaarzen

Na een reis langs een legio Spaanse vermuteria’s teruggekomen te zijn in Nederland, kreeg Paul Selier (34) enige afkickverschijnselen. Fan van vermout was Paul al toen hij in zijn jongere jaren werkzaam was in een Londense cocktailbar. Het werd hem na enig onderzoek duidelijk dat een Nederlandse vermout nog niet bestond, dus Selier achtte de tijd rijp om de regenlaarzen aan te trekken en zijn handen vies te maken. Er volgde bijna een jaar veldwerk in de Amsterdamse Hortus Botanicus. Nadat Selier aan de duizenden kruidjes en plantjes in de botanische tuin had gesnuffeld, kwam hij tot een samenstelling van 24 botanische ingrediënten. Dit kruidenmengsel liet hij enige tijd dobberen in een Spaanse witte wijn, waarna hij er een mooi etiket op plakte en de drank een naam gaf: Willem’s Wermoed. Selier leidt Mr.Beverage rond en vertelt over kruiden, de naam, zijn voorliefde voor vermout en meer. Join us in the jungle!

Camera en montage: Mees Meijer
Productie: Dewi Sytsema
Art-direction: Rob Giesendorf

meer op de homepage

 

Hoezee voor de frosé!

Cheri Cheri Lady. Living in devotion.

Het duistere begin van Fanta.

0 Kommentare zu “Welcome to Paul’s jungle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *