This is the voice of the Pfeffiboys.

Wie altijd al ontzettend graag op mintgroene lucht wilde lopen begeeft zich nú naar Berlijn.

Over Berlijn’s favoriete pepermuntlikeur (liefkozend Pfeffi genoemd) met de frisse naam Berliner Luft schreven wij al eerder. Nu komen Puma en Berlijn’s sneakerwalhalla Overkill met twee sneakers geïnspireerd op Berliner Luft.

Die Berliner Nacht und die Day After

De zelfbenoemde Pfeffiboys namen twee modellen onderhanden: de Disc Blaze en de Blaze Cage. De Disc Blaze is de perfecte ode aan de volgens de Pfeffiboys perfecte pepermuntlikeur en is fris in wit en mintgroen. De Blaze Cage is de sneakerfication van de dag ná de Pfeffi-binge: de ’Black Out’. Waarschijnlijk de eerste schoen die een ode is aan het fenomeen hang-over. De katersneaker is zwart en heeft mintgroene details. Wie ze nú wil reist af naar Overkill in Kreuzberg — in de Benelux zijn de frisse sneakers te koop vanaf 25 november.

 

Ohne uns kommst du heut’ Nacht nicht heim

Als extra geschenk uit Berlijn hier nog de campagne-video van het Berlijn’s vervoersbedrijf, waar ook een Pfeffi wordt opgevoerd. Vier Pfeffi’s zelfs. In het eerste couplet. Voor de liefhebbers van hits uit de 80s muziekstroming Neue Deutsche Welle.

meer op de homepage

 

Cocaïne in blik. Van Four Loko ga je loco.

Das war einmal. De terugkeer van Ossi-Cola in Duitsland.

Hoezee voor de frosé!

0 Kommentare zu “This is the voice of the Pfeffiboys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *