Almanak: Dubai Cola.

Dat cola door menigeen wordt gezien als Symbol Of The West kon de makers van Dubai Cola weinig schelen. Met dadels als leidend ingrediënt komen zijn met een lekker zoete en vettig smakende cola die halal is.

Dadels zijn al sinds mensenheugenis erg belangrijk in de regio zuidelijk van de Perzische Golf waar Dubai zich bevindt. Dadels zijn gezond. Woestijnbewoners overleefden zelfs door de hoge voedingswaarde van dadels, zo beweren ze bij Dubai Cola. Eigenlijk schandalig dus, dat er geen cola was met dadels. Bij Dubai Cola ging met aan het experimenteren en kwamen tot een winnende formule, gebruik makend van de natuurlijk zoetheid van dadels en een weinig honing. Nu klinkt Dubai Cola als iets dat enkel verkrijgbaar is in golfstaten of op flitsende luchthavens in Doha of Abu Dhabi maar niets is minder waar. Dubai Cola is namelijk gewoon te bestellen via de website van uw vertrouwende Zaanse levensmiddelengigant Albert Heijn. Voor de energiezuchtigen: Dubai Cola is cafeïnevrij.

Varianten Dubai Cola Gingo-date met dadels en gember. En jawel om tegemoet te komen aan some luxurious lifestyle is er Goldate: alcoholvrije champagne met dadels.

Producent Dubai Cola Company

0 Kommentare zu “Almanak: Dubai Cola.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *