Almanak: Cucumis.

Omdat de komkommer al langer een Usual Suspect was in bars en clubs, was het wachten op een drank met de groene groente in kwestie.

Het is komkommertijd en wat beter te drinken gedurende deze nieuwsluwe periode dan komkommerdrank. Cucumis startte als veganistische komkommerfrisdrank, gezoet met fructose en wat basilicum. Deze drank is licht en is fris en is mogelijk niet de meest stoere drank om aan de bar te bestelen. Maar Cucumis is ook prima in te zetten in mixdranken en kan met een scheut gin of wodka aan enige street credibility winnen. Naast Duitslands eerste komkommerdrank produceert Cucumis ook Duitslands eerste kamilledrank (‘tijdloze dorstlesser met een vleugje honing’) en Duitslands eerste lavendeldrank (‘apart en extravagant met een hint van bergamot’). Einzigartig!

Smaken Komkommer, kamille en lavendel

Producent Cucumis, Hamburg, Duitsland

0 Kommentare zu “Almanak: Cucumis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *